Нападателят на ЦСКА-София Дюкенс Назон, който отбеляза хеттрик във вратата на Ботев (Враца) при успеха с 5:1 като домакин в последна среща от редовния сезон в efbet Лига, е уверен, че той може да вкарва още повече голове, но целта е титлата на България.

"Няма лесни мачове, ние ги правим да изглеждат така. Винаги е хубаво, когато вкараш рано. Продължаваме да преследваме Лудогорец. Още сме в надпреварата.

Аз преследвам по-големи цифри, още попадения. Винаги е добре за един нападател, когато бележи. Надявам се да отбележа още през този сезон, но най-важното е титлата. Ако има попадения, това е добър знак и за това какво прави  отборът. Не съм си поставил лимит.

Надявам се още в следващия двубой феновете да се завърнат. Имаме нужда от тях. Ако днес бяха тук, щяхме да стигнем може би до 6-7-8 гола. Трябва да сме фокусирани със или без феновете. Знаехме, че те са извън стадиона, чувахме ги. Те продължават да ни тласкат напред.

Когато играеш в ЦСКА, всеки уикенд се бориш срещу най-добрите отбори, защото всеки дава максимума срещу нас. Трябва да спечелим всеки един мач, предстоят ни 5 финала", заяви Дюкенс Назон.