Саша Илич, треньор на ЦСКА-София, остана много доволен от разгромния успех на "армейците" над Берое с 4:1 като гост в първия официален мач на двата отбора при подновяването на пролетния дял в родната Ефбет Лига.

“Поздравявам Берое за коректната игра и да похваля атмосферата, която се получи благодарение на нашите фенове. Доволен съм от начина, по който проведохме мача днес. Контролирахме го. Имахме нещастието да получим такъв гол, но след това футболистите реагираха фантастично и спечелихме срещата", започна Илич.

"Не бих казал, че първото полувреме беше толкова лошо. Липсваше ни малко самочувствие в завършващата фаза. И друг път съм го казал, че нашият отбор е не само от титуляри, а от 26 футболисти. Тези от пейката дадоха нужната енергия.

Днешната среща е доказателство, че дори когато губи, ЦСКА има характер да обърне мача. Доминирахме и преди гола. Когато получиш нелеп гол, трябва да имаш нужната енергия да обърнеш мача, футболистите го направиха и ги поздравявам за това", категоричен беше Илич.

"В момента сме с тези футболисти и много трудно може да дойде някой. Доволен съм от характера, трябва да го покажем и в следващите мачове. Всеки мач е финал за нас. Днес спечелихме един финал.

Отново искам да благодаря на феновете. И те имат заслуга за характера, който показаха футболистите. Можем да ги върнем само с добри игри", добави още Саша Илич.