Суперзвездата на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе, който пропусна последните тренировки на отбора заради контузия, ще бъде готов за шампионатния мач с Лил на 10 февруари. За това увери треньора на парижани Луис Енрике.

Нападателят бе контузен в мача за Купата на Франция срещу Брест (  2:1) в сряда.

"Мбапе ще бъде на линия утре и ще може да играе – заяви испанският специалист. - Той не тренира днес, защото не искахме да поемаме никакви рискове, но ще бъде на разположение за двубоя. Намираме се в момент от сезона, в който играем на всеки три дни. Трябва да планираме опциите, за да имаме конкуренция в състава. Не трябва да подценяваме нито една среща".

Идната седмица Пари Сен Жермен трябва да изиграе и първия си мач от 1/16-финалите в Шампионска лига срещу Реал Сосиедад.

Нападателят Рандал Коло Муани пропусна срещата за Купата в средата на седмицата поради вирусна инфекция, докато левият бек Нуно Мендеш ускорява възстановяването си след претърпяна операция.

Лий Кан-ин получи повече време за почивка след участието си в турнира за Купата на Азия с националния отбор на Република Корея.