От Реал Мадрид са готови да се откажат от вариант с привличането на нападателя на Манчестър Сити Ерлинг Холанд за да имат в редиците на тима нападателят на Пари Сен Жермен и националния тим на Франция Килиан Мбапе, съобщава MadeinFoot.

Според информацията, близки до Холанд са в тесни контакти с представители на Реал Мадрид за да запазят отлични отношения с ръководството на клуба от Мадрид, което би помогнало за бъдещ трансфер на норвежката голова машина. Хората в Реал, от които зависят трансферите, обаче предпочитат да видят в тима Мбапе.

Както е известно, в началото на годината от Реал отправиха официално предложение към Мбапе, като французинът има краен срок до средата на януари да реши дали да го приеме.

Договорът на Килиан Мбапе с Пари Сен Жермен е до лятото на 2024 година. От началото на сезона нападателят има 23 мача за парижани във всички турнири, в които е вкарал 22 гола и е направил 2 асистенции.

През сезона Холанд има 22 мача за Манчестър Сити във всички турнири, в които е вкарал 19 гола и е направил 5 асистенции.