Президентът на шампиона на Франция ПСЖ - Насер Ал-Хелайфи изненадващо заяви, че след напускането на Лионел Меси и Неймар отбора е станал по-сплотен.

Двете южноамерикански зезди напуснаха Пари Сен Жермен през лятото - аржентинецът отиде в САЩ, докато бразилецът бе трансфериран в Саудитска Арабия.

Неймар, за когото ПСЖ плати 222 милиона евро на Барселона нападна ръководството и сподели, че той и Меси не са срещнали подкрепа от клуба при непрестанните нападки на феновете срещу тях.

"Килиан Мбапе е невероятен играч и фантастичен човек. Никога не е имало такова единство в отбора на ПСЖ, на и извън терена", заяви катарецът.

"Видях това миналия уикенд при победата с 4:1 над Лион. Имаме фантастичен треньор в лицето на Луис Енрике и спортен директор в лицето на Луис Кампос и съм възхитен от обновения дух, който цари в клуба. Тази година в новия цикъл на ПСЖ няма да акцентираме върху резултатите, а върху представянето и стила на игра. Ако го направим, резултатите ще дойдат. Някои забравят, че през последните четири години играхме на един финал и един полуфинал в Шампионска лига“, каза Ал-Хелайфи.