Капитанът на Борусия Дортмунд - Емре Джан, не скри ентусиазма си от новината за евентуалното завръщане в отбора на Джейдън Санчо. В момента играчите на "жълтата стена" са на тренировъчен лагер в Марбея, Испания, а според авторитетния журналист Фабрицио Романо днес Санчо трябва да се качи на самолета от Англия, за да се присъедини към новите си стари съотборници.

Англичанинът бе част от Борусия в периода 2017-2021. След това той премина в Манчестър Юнайтед, но така и не успя да се наложи в титулярния състав. Нещата за 23-годишния доскорошен национал на Англия се влошиха още повече през миналата година, тъй като старши треньорът Ерик тен Хаг го извади от първия отбор.

"Имам високо мнение за Джейдън. Той е футболист, който на 100 процента е способен да направи разликата в мачовете. Винаги може да вкара гол или да направи асистенция. Той е изключително талантлив и ще ни помогне", каза Джан пред Sky.

Германският вестник Bild вече съобщи, че е постигнато споразумение между Дортмунд и Юнайтед за изпращането на Санчо под наем в тима от Първа Бундеслига.