НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ НОВИНИ ДО 21:36


СВЪРЗАНИ МНЕНИЯ

Валери Симеонов, ПФ: Няма сектор в енергетиката, където да не се е крало и то много здраво

Валери Симеонов, ПФ: Няма сектор в енергетиката, където да не се е крало и то много здраво

3 Август 2015 | 10:00 | ТВ7, "Добро утро, България!"
Валери Симеонов – съпредседател на ПФ, в интервю за предаването „Добро утро, България!“ по ТВ7

Водещ: Специализирано звено с прокурори, специалисти и служители в ДАНС ще контролира енергетиката, това обеща премиерът Бойко Борисов вчера. В петък съпредседателят на Патриотичния фронт (ПФ) Валери Симеонов, който оглавява анкетната комисия за проверка и оценка на състоянието на енергетиката изнесе поредните данни за ужасяващи злоупотреби. Господин Симеонов сега трябва да е на пряката ни линия в Бургас, добро утро.
Валери Симеонов: Добро утро.
Водещ: Кажете сега след поредните разкрития, който бяха направени ще има ли някакъв ефект?
Валери Симеонов: Не сте на точния събеседник.
Водещ: Така ли мислите?
Валери Симеонов: Така мисля, естествено.
Водещ: След като показахте поредните далавери, какво следва оттук несетне?
Валери Симеонов: Ние показваме това, което сме констатирали, оттам нататък е работа на прокуратурата, работа на изпълнителната власт, работа на господин Борисов, работа на КЕВР да вземат мерки в посоките и в тези направления и препоръки, които сме им дали. Ние сме хората, които всъщност представляваме народа, избрани сме с гласа на народа и нашата задача е да вършим тази работа, да създаваме закони. Законите, както знаете, непрекъснато се променят, но в случая тази комисия има основната задача да извърши съответните разследвания, даже не точно разследвания, а проверка и оценка и да даде препоръки.
Отвори в нов прозорец
прочети затвори

Валери Симеонов, ПФ: Няма голям смисъл в създаването на фонд "Сигурност на електроенергийната система"

Валери Симеонов, ПФ: Няма голям смисъл в създаването на фонд "Сигурност на електроенергийната система"

25 Юли 2015 | 14:00 | Радио„Фокус”–Бургас
За 5% налог, който трябва да внасят производителите на електроенергия от продадена електрическа енергия Радио„Фокус”–Бургас разговаря с Валери Симеонов, съпредседател на коалиция „Патриотичен фронт- НФСБ и ВМРО

Фокус: С фонд "Сигурност на електроенергийната система" , който задължава производителите на електроенергия да внасят 5 на сто от ежемесечните си приходи от продадена електрическа енергия без ДДС, ще се реши ли проблема с дефицита в НЕК?
Отвори в нов прозорец
прочети затвори

Валери Симеонов, ПФ:  За да има стабилна система за отбрана и за сигурност, България трябва да има и стабилност в политиката

Валери Симеонов, ПФ: За да има стабилна система за отбрана и за сигурност, България трябва да има и стабилност в политиката

18 Юли 2015 | 12:31 | Радио „Фокус”– Бургас
За годишнината от атентата на Летище-Бургас на 18 юли 2012 година Радио „Фокус”– Бургас разговаря с Валери Симеонов, съпредседател на коалиция „Патриотичен фронт- НФСБ и ВМРО”.

Фокус: Г-н Симеонов, навършват се три години от атентата на Летище-Бургас. Какво се промени по отношение на сигурността на туристите?
Валери Симеонов: По отношение на сигурността не мисля, че нещо се е променило, защото имаше едни промени, които са свързани с преструктурирането на Министерството на вътрешните работи, само че те не може още да са дали резултат от една страна. От друга- това, което стана за тези три години е, че България мина през няколко проблемни етапа на масови протести, предсрочно сваляне на правителство, оставка по-скоро, две служебни правителства, едно изключително неуспешно правителство на Пламен Орешарски.
Отвори в нов прозорец
прочети затвори

Валери Симеонов, ПФ: Справянето с битовата престъпност не е проблем само на сегашното правителство

Валери Симеонов, ПФ: Справянето с битовата престъпност не е проблем само на сегашното правителство

4 Юли 2015 | 11:32 | Радио "Фокус"
Валери Симеонов, председател на Парламентарната група на Патриотичния фронт в интервю за предаването „Това е България“ на Радио „Фокус“.

Водещ: Патриотичният фронт оцени като задолителен напредъка по пет от седемте си искания, представени преди месец, и продължават да подкрепят кабинета. Съпредседателят на формацията Валери Симеонов обяви, че ще продължат с натиска към правителството за изпълнение на условията им.
Отвори в нов прозорец
прочети затвори

СНИМКА НА ДЕНЯ
Протест в Атина
Протест в Атина "Македония е гръцка!". 20 януари 2019 година

ВИДЕО
Петима македонски туристи са били спасени след акция на ПСС в Пирин
Петима македонски туристи са били спасени след акция на ПСС в Пирин
Официалната страница Информационна Агенция Фокус във Facebook
Начало | Услуги | Архив | Партньори | Тарифи | Радио реклама | За нас | Общи условия | Кариери | Контакти |
© 2019 Информационна агенция ФОКУС Съдържанието на Информационна агенция ФОКУС и технологиите, използвани в интернет страницата, са под закрилата на Закона за авторското право и сродните му права. Всички текстови, аудио, видео, фотографски и графични изображения, публикувани в базата данни, са собственост на Информационна агенция ФОКУС, освен ако изрично е посочено друго. ПОЛЗВАТЕЛИТЕ и АБОНАТИТЕ се задължават да използват материали от информационната база данни съгласно Общите условия на Информационна агенция ФОКУС и действащото в Република България законодателство.