Цветя, свещи, бутилка вино и карти за игра са поставили на лобното място на загиналите при тежката катастрофа в Пловдив техни близки, предаде репортер на "Фокус"

Тежкият пътен инцидент е възникнал около 3.30 ч. вчера на бул. "Руски" в Пловдив, в близост до кръстовището с бул. "Шести септември".

Към мястото са насочени екипи на спешна помощ, полицията и пожарната. По първоначална информация джип "Рейндж Ровър", който идвал от Централна гара, навлязъл в разделителната ивица между двете платна и се блъснал последователно в няколко чинара.

От удара колата се разцепила на две - предната част се врязала в едно от дърветата, а задната изхвръкнала на пътното платно. На място е констатирана смъртта на 21-годишния водач и пътничка до него, на 20 години.

С опасност за живота в болница са откарани 22-годишни момче и момиче, пътували на задната седалка. Междувременно спешна медицинска помощ се оказва и на сериозно пострадал служител на РДПБЗН -Пловдив, който при спасителната акция е ударен от клон на дърво.