Председателят на градската структура на ПП ГЕРБ - Варна Николай Костадинов заедно със зам.-председателя Христо Христов, евродепутата Емил Радев и членове на градското ръководство проведоха среща с Младежката организация на партията в морската столица, видя Varna24.bg.

България никога не се е развивала с такива темпове, както при управлението на ГЕРБ и това е повод за гордост, посочи пред младежката аудитория Костадинов и подчерта важната роля на младите хора в партията.

"Разчитаме на вашата креативност, темперамент и хъс за провеждане на инициативи, които да привличат вниманието на останалата част от младежите, като процесът на комуникация трябва да бъде двупосочен“, отбеляза той и заяви готовност за подкрепа от страна на ръководството на градската структура.

По време на срещата бяха очертани приоритетите и посочени новите правила на работа, основани на комуникация, прозрачност, съвместно вземане на решенията и амбиция за привличане на нови дейни хора в организацията.

Евродепутатът Емил Радев честити избора на новото градско ръководство и също призова за единение, "за да представим Варна добре на предстоящите избори“, които по думите му няма да са леки, а резултатът ще определи и позицията на страната ни в европарламента, пълноправното членство в Шенген и еврозоната.