Говорителката на Промяната - Лена Бориславова, недоволства от състава на служебния кабинет. Недоволства от формулата и състава му, които са плод на техните (на ПП-ДБ) конституционни промени... Публично се отрече от четиримата от ПП служебни министри. Това заяви Карлос Контрера, общински съветник в СОС от ВМРО, в личния си профил във Facebook, видя Sofia24.bg.

Ето какво написа още той: 

Брътвеж пак за "Турски поток". Докато си управляваха с Борисов и Пеевски тая тема не съществуваше. Същата Бориславова не мъцна, както и съпартийците й. Защото си им беше добре кабинетът Денков-Габриел. Т.е. докато консумираха власт, благодарение на ГЕРБ и ДПС, от ПП-ДБ гледаха с широко затворени очи казуса "Турски поток". И сега изведнъж се сетиха какъв проблем имало там. Плоско, елементарно, лицемерно.

Бориславова недоволства от Сарафов. Ама Сарафов не беше ли калесан за и.д. Главен прокурор и от ППДБ? Докато Денков-Габриел съществуваше, нито Лена, нито Киро, нито ПП-ДБ имаха проблем! Лицемерно.

Същата говори за ДАНС, недоволства, иска реформа. Обаче Бориславова удобно забравя, че зам.-председател на ДАНС е бившият депутат от ПП - Петров. Само по себе си това е скандално политическо назначение в ДАНС. Обаче ПП нямат проблем с това очевидно - проблем има, когато някой не е от техните.

В крайна сметка аз не разбрах защо трябва да вярваме и на една дума, изречена от ПП! Очевидни са противоречията между това, което се опитват да представят, и това, което е в действителност като факти, действия, казано преди. Промяната се оплитат в мрежа от лъжи и неистини. Въртят се като пумпали и опитват да замазват сътворените от тях скандали.

Въобще да се вярва и на една дума от ПП е абсурдно. Тези хора сега показват как управляваха и как смятат да управляват, ако съберат гласове - с лъжи!

Едно е сигурно - тези и ортаците им от ДБ никога не трябва да пипват власт! Никога!