Треньорът на волейболния ЦСКА Александър Попов не спести критиките си след загубата във Вечното дерби с Левски (0:3) от последния 11-и кръг на първия полусезон в Суперлигата.

"Да, нещата не се получиха за ЦСКА. Не ни достигнаха няколко ситуации. Според мен имаме още доста претенции към сервиса ни и още повече към настройката ни. Отборът на Левски игра като че ли малко по-задружно и по-компактно. Това се видя в геймовете, които спечели с 1-2 точки разлика. Хубавото е, че в третия гейм, след като загубихме тежко втория, момчетата се вдигнаха и играхме добре. Пак за жалост в последните топки... или късмета или са ни надиграли. Имаме да си вземем поуки, най-вече в настройката", заяви Попов след неприятното поражение.

"Левски и ЦСКА са стожерите на българския волейбол смело може да се каже и с оглед на миналото. В най-силните си години и техният, и нашият отбор, когато са имали добри поколения, са интегрирали млади състезатели в съставите си. Това е нещо, което сме употребявали десетилетия и с радост виждам, че този почит намира почва и в Левски. Имат млади състезатели, които те са си ги създали, но покрай тях има и чужденци и национални състезатели, които не правят разликата, но отборът, както и ние правихме години назад. Въпреки превратностите през последните години, сме на прав път и ще се върнем там където ни е мястото", допълни специалистът.