Днес сутринта народни представители, общински съветници, членове и симпатизанти на "Възраждане“ поднесоха венци и цветя пред сградата на  посолството на Руската Федерация в България.

"Възраждане“ изпрати съобщение до Посолството на Руската Федерация в България, в което осъжда зверския и варварски терористичен акт срещу мирни граждани и поднася най-дълбоки съболезнования на близките и роднините на жертвите на това ужасно нападение. 

Костадин Костадинов – председателят на "Възраждане“, осъди и действията на една организация в България и изказаната от нея позиция:

"Вчера в Москва имаше терористичен акт. Една организация в България, наричаща се Атлантически съвет, изказва неприкрито задоволство от това. За мен това е достатъчно основание Атлантическият съвет да бъде обявен за терористична организация и забранен, а членовете му вкарани в затвора, където е мястото на терористите.“, коментира Костадинов и в социалната мрежа Фейсбук.

"Възраждане“ призовава всички свои симпатизанти да намерят време днес и утре, за да отдадат почит на загиналите хора от братския руски народ, като поставят цветя пред посолството на Руската Федерация в България.