Старши треньорът на Ювентус - Масимилиано Алегри, не скри разочарованието си от отпадането на неговия тим на полуфинал в Лига Европа. "Бианконерите" загубиха реванша си срещу Севиля след продължения с 2:1, след като резултатът в редновото време бе 1:1.

"В мачове като този разликата идва от малките детайли. В един момент пропускаш добра възможност, а в следващия може да получиш гол. Показахме добра игра и това са малки стъпки, които играчите трябва да направят, за да се учат, особено по-младите от тях. Това бе добър, борбен мач, в който можехме да поведем с 2:1, но направихме няколко грешки, които ни струваха скъпо. Всичко можеше да се случи - те се справиха по-добре и отбелязаха, а ние не успяхме", сподели италианецът.

"Беше труден сезон. Никой не се ражда научен. Севиля игра умно и правеше много нарушения, за да забави играта и да се накъса темпото. Сега трябва да се съсредоточим към вътрешното първенство и да затвърдим второто място. Трябва да се забравим разочарованието и да вложим цялата си енергия в оставащите мачове", допълни специалистът.