Тази вечер в 22:00 часа предстоят реваншите от четвъртфиналните двубои в Лига Европа. Безспорно най-интересно се очаква да бъде на стадион "Рамон Санчес Писхуан", където Севиля приема Манчестър Юнайтед.

"Червените дяволи" водиха с 2:0 в първия двубой в Англия, но допуснаха изравняване и то с два автогола. Проблемите в състава на Ерик тен Хаг са доста. Португалецът Бруно Фернандеш ще пропусне срещата със Севиля, тъй като е наказан, а Лисандро Мартинес и Дони ван де Беек пропускат остатъка от сезона. Алехандро Гарначо и Рафаел Варан също са с травми. Положително е, че Маркас Рашфорд поднови тренировки.

Тимът на Севиля, който е най-успешният отбор в Лига Европа, ще се надява да продължи с отличните си резултати срещу Манчестър Юнайтед и да преследва седмия си трофей в турнира, защото това е единственият път на "андалусийци" към Европа през следващия сезон. Тимът на Хосе Луис Мендилибар е 13-ти в Ла Лига и на 8 точки от опасната зона.

Отново в 22:00 часа носителят на трофея в Лигата на Конференциите - Рома, ще трябва да обръща Фейнорд, след като играчите на Жозе Моуриньо загубиха първата среща в Нидерландия с 0:1.

В същия час Ювентус гостува на Спортинг Лисабон с аванс отново от един гол. А след 1:1 в Германия, Байер Леверкузен гостува на Роял Юнион.