Започна ремонтът на тротоара на ул. “Булаир" в ж.к. "Хиподрума". Това става ясно от публикация на мъж в голяма група във Facebook, видя Sofia24.bg. От написаното става ясно, че ремонтът се осъществява съвместно с районната администрация в лицето на г-жа Цвета Николаева, кмет на район "Красно село“ и Столична община. Снимките са направени при бл. 111 и бл. 110". 

Ето част от коментарите на живеещите в района: 

- С такова темпо на ремонт на тротоарите скоро ще бъде отнета конституционната и демократична възможност на гражданите спокойно да се спъват, да падат и да чупят на воля своите крайници! 

- Ако не бъдат ограничени колите да се качват по този тротоар, новите плочки много скоро ще последват съдбата на старите.

- В целия район са започнали ремонти на някои тротоари, парите са отпуснати по плана за развитие, когато, евентуално, СО гласува бюджет ще се направят ремонти и на някои вътрешни тротоари и тротоари пред някои входове на блоковете. Дано изпълнението да е качествено и след ремонта строителите да си съберат изкъртените и захвърлени стари бордюри. 

- Виждам, че ремонтират тротоари, но кога ще се изградят тротоари на ул. "Карпати", която води към училището? Деца, възрастни и коли вървят по платното, защото няма изградени тротоари.