"Промяната" в София съсипва града и води война срещу собствените си избиратели. Дуото Терзиев-Бонев батисаха бул. "Патриарх Евтимий" и бул. "Витоша" с експерименталните си идеи за велоалеи и бус лента. "Промяната" води политика на инат в София. Това заяви Карлос Контрера, общински съветник от ВМРО, в личния си профил във Facebook.

Ето какво още каза той в социалнта мрежа:

Една част от протестиращите в центъра са гласували за Терзиев, Бонев или просто за ПП или ДБ. Сега техните избранници на инат им съсипват квартала, съсипват и движението в цялата зона бул. "Васил Левски", бул. "Патриарх Евтимий", бул. "Витоша", ул. "Фритьоф Нансен" (важна връзка към бул. "Черни връх" и бул. "България").

Заради ината на "Промяната" се създава поредната безумна тапа в София. ПП-ДБ-"Спаси София" уж щяха да се занимават с кварталите, да насочат инвестициите там. Вместо това пак се занимават с центъра. Години наред като председател на транспортна комисия не допуснах този безумен проект за бул. "Патриарх Евтимий", защото и като живущ, и като човек с познания в транспорта добре знаех, че стане ли, следва транспортен ад. Сега в София управляват умните, прогресивните и се почват зулумите...

Тези хора не се интересуват от аргументи, не зачитат чуждото мнение, не искат да се съобразяват с гражданите. С блеснал поглед се имат за месии, за елит, който е готов да налага всякак собствените си виждания (колкото и шашави да са те)! Дай им власт и им гледай сеира, е казал мъдрият български народ. Само че сега сеирът е за наша сметка.

В едно съм убеден, тепърва започва съпротивата срещу тези безумци! Независимо колко време, колко усилия, колко работа ще ни отнеме, целта вече е да им изтрием освен ехидните усмивки и глупостите, които творят в София. Първата ни задача е да върнем нормалното! Примирим ли се, отваряме вратата за още от същото, а аз не съм съгласен да живея в такъв град. Или те, или ние!