Ремонт на столичната ул. "Апостол Карамитев“ ще сложи край на проблема с наводняването на пътното платно, научи "Фокус". Кметът на район "Изгрев" Делян Георгиев съобщи, че предстои изграждането на две нови дъждоприемни шахти, както и преасфалтиране на уличното платно с промяна на сбъркания преди 16 години обратен наклон, което ще коригира отводняването на участъка.

"Още една голяма победа за нашата районна администрация, съвсем скоро ще бъде факт! След четиригодишни усилия, проучвания и настояване, поредният десетилетен проблем на район “Изгрев" ще отиде в историята. Завиряването на ул."Апостол Карамитев", точно до главния вход на 11 ОУ “Св. Пимен Зографски" и бл.12 в ж.к."Дианабад", което се получава след всеки дъжд, ще бъде отстранено в най-кратки срокове. “Езерото", което правеше улицата непроходима за пешеходци и ученици и принуждаваше живущите наоколо да се чудят как да стигнат до паркираните си автомобили, ще остане само неприятен спомен.

Удовлетворен съм от работата на нашата районна администрация и съм щастлив, че за пореден път заедно доказахме, че с мисъл, постоянство и упорство, могат да бъдат постигнати добри резултати за хората и успешно да се разрешават големи проблеми в кварталите, с безумна и необяснима давност. Вече повече от четири години, нагледно променяме “Изток", “Изгрев" и “Дианабад" към по-добро, което се вижда. Заедно ще постигнем още много!", каза още Делян Георгиев в личния си профил във Facebook.