НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ НОВИНИ ДО 21:35


СВЪРЗАНИ МНЕНИЯ

Валери Симеонов: 2014 година беше успешна за НФСБ

Валери Симеонов: 2014 година беше успешна за НФСБ

22 Декември 2014 | 14:00 | Радио„Фокус”–Бургас
Каква бе годината за НФСБ Радио„Фокус”–Бургас разговаря с Валери Симеонов, съпредседател на коалиция „Патриотичен фронт-НФСБ ВМРО“ .

Фокус:Г-н Симеонов, каква бе годината за НФСБ?
Валери Симеонов:Годината беше успешна. През 2014 година НФСБ, така да се каже, успя да постигне най-успешния до момента формат на политическо обединение, след като около себе си беше събрала вече шест други партии. Направихме коалиционно споразумение, поканихме ВМРО за образуване на обща коалиция. Те приеха, след което се присъединиха и още партии. Вече сме 14 партии под знамето на Патриотичния фронт. Годината беше успешна с това, че на предсрочните парламентарни избори на 05 октомври, ние успяхме да влезем в Народното събрание . Нашата политическа сила за съжаление не е с в достатъчен брой народни представители, но все пак не можем да не отчетем, че годината беше успешна в това отношение. Българските патриоти вече имат свои представители в парламента- истински патриоти.
Фокус:Как оценявате към момента работата на бургаските депутати от Патриотичния фронт в парламента?
Валери Симеонов:Бургаските депутати от НФСБ са може би най-голямата група от град, защото са пет души. Няма друга група от представители на Патриотични фронт, но това е естествено. Знаете, че съществуването на патриотичните партии и движения в Бургас се дължи основно на телевизия „СКАТ“. Работата е изключително отговорна, тежка, неприятна, но е свързана все пак с доста усилия, с последователност. Нашите представители в лицето на Валентин Касабов, Христиан Митев, Петър Петров, Димитър
Отвори в нов прозорец
прочети затвори

Валери Симеонов: В листите на НФСБ няма хора, които са участвали в политиката и в ограбването на България

Валери Симеонов: В листите на НФСБ няма хора, които са участвали в политиката и в ограбването на България

19 Август 2014 | 13:30 | Радио „Фокус”, „Добро утро, България”
Валери Симеонов, съпредседател на Национален фронт за спасение на България, в интервю за сутрешния блок „Добро утро, България” на Радио „Фокус”


Водещ: Г-н Симеонов, с какви амбиции и с какви средства коалиция „Патриотичен фронт“, част от който е НФСБ ще се хвърли в предизборната битка?
Валери Симеонов: Ако имате предвид пари, материални средства – с тези, които ни е определила субсидията, които, за съжаление, в този период ще бъдат доста ограничени, поради това, че парламентът предсрочно приключи дейността си, но няма значение. Разчитаме също така и на пословичния ентусиазъм, на себеотрицанието на нашите поддръжници и членове, по отношение на контролирането на изборния процес в Секционните избирателни комисии, където знаете, че стават едни от най-големите
Отвори в нов прозорец
прочети затвори

Валери Симеонов: НФСБ не одобрява политиката на Борисов и не предвижда никакви предизборни и следизборни коалиции с ГЕРБ

Валери Симеонов: НФСБ не одобрява политиката на Борисов и не предвижда никакви предизборни и следизборни коалиции с ГЕРБ

27 Юли 2014 | 12:30 | БНР , „Неделя 150“
Валери Симеонов – съпредседател на НФСБ, в интервю за предаването „Неделя 150“ на БНР

Водещ: Валери Симеонов. „Националният фронт за спасение на България“ (НФСБ), безспорно заедно с ВМРО, започва да придобива един по-сериозен облик за участие в парламентарните избори. Знам, че г-н Симеонов ще каже, че и без друго са толкова силни, но как стана възможно това привличане на този ваш съюзник, този „брак“ как стана възможен?
Валери Симеонов: Как стана възможно? Истината е, че с ВМРО и лично с г-н Каракачанов имаме много старо познанство, много добри отношения. През всичките тези години – може би повече от десетилетие, даже имаме и съвместни акции, доста мащабни. На първо място ще припомня организирането на подписка за провеждане на референдум под лозунга „Не на Турция в Европейския съюз“.
Отвори в нов прозорец
прочети затвори

Валери Симеонов: НФСБ отказа присъединяване към ББЦ заради разнопосочните политически послания на коалицията

Валери Симеонов: НФСБ отказа присъединяване към ББЦ заради разнопосочните политически послания на коалицията

19 Юли 2014 | 10:32 | Радио „Фокус”
Валери Симеонов, лидер на НФСБ, в интервю за предаването „Това е България” на Радио „Фокус”

Водещ: Националният фронт за спасение на България (НФСБ) отправи покана към ВМРО - Българско национално движение (ВМРО – БНД) за включване в общия патриотичен фронт. Обаче отказва покана към „България без цензура” (ББЦ) – партията на Николай Бареков. Решението е взето на разширено заседание на политическия съвет на фронта в Карлово. Какви са вашите аргументи да поканите ВМРО – БНД и да не поканите ББЦ? Защо така реши вашият разширен съвет?
Отвори в нов прозорец
прочети затвори

СНИМКА НА ДЕНЯ
Протест в Атина
Протест в Атина "Македония е гръцка!". 20 януари 2019 година

ВИДЕО
Петима македонски туристи са били спасени след акция на ПСС в Пирин
Петима македонски туристи са били спасени след акция на ПСС в Пирин
Официалната страница Информационна Агенция Фокус във Facebook
Начало | Услуги | Архив | Партньори | Тарифи | Радио реклама | За нас | Общи условия | Кариери | Контакти |
© 2019 Информационна агенция ФОКУС Съдържанието на Информационна агенция ФОКУС и технологиите, използвани в интернет страницата, са под закрилата на Закона за авторското право и сродните му права. Всички текстови, аудио, видео, фотографски и графични изображения, публикувани в базата данни, са собственост на Информационна агенция ФОКУС, освен ако изрично е посочено друго. ПОЛЗВАТЕЛИТЕ и АБОНАТИТЕ се задължават да използват материали от информационната база данни съгласно Общите условия на Информационна агенция ФОКУС и действащото в Република България законодателство.