Плувецът Антъни Иванов излезе с гневен пост в социалните мрежи след като родната федерация в този спорт потвърди наказанието му от 3 години лишаване от спортни права и глоба от 2000 лева

"Поздравявам ви за “единодушното решение". Браво на БФПС, браво на Г-н Часовник, браво на Г-на, който си оставя водката на входа на "Диана". Браво на Г-на, който пуши цигари докато състезателите тренират.

Вие “оправихте" българското плуване. Започнахте оправянето му като “спряхте" по-рано стената за един от нормативите ви за Токио и го приключихте с това меко казано “смешно" гласуване.

Някъде по средата преливахте и кръв наляво надясно. Пожелавам ви успех. Радвам се, че всички видяха на какво сте способни, за да спрете един човек, казващ истината за всичко, което правите.

Може би повечето хора не знаят, но аз съм просто поредният човек, който вие искате да смачкате, явно 3-те момчета, които “хвърлихте" за допинг, вместо другите 3-ма, за които беше проверката, не ви бяха достатъчни. Казал съм ви и ще ви кажа и пак. 2 години, 3 години, 5 години, все тая. Рано или късно ще съм пак в басейна, а вие отдавна няма да сте в офиса", написа Иванов в профила си във Facebook.