Капитанът на българския национален отбор по футбол - Кирил Десподов, който в последните часове на трансферния прозорец премина в редиците на гръцкия ПАОК, коментира пред клубната медия, че иска да спечели още трофеи и че вярва, че ще постигне това с новите си съотборници.

"Решението да приема офертата беше лесно. От ПАОК ми показаха, че действително ме искат и демонстрираха уважение към мен, а аз държа да отвръщам на хората със същото", каза Кирил Десподов в специално интервю пред клубната медия.

Българският футболист допълни още, че много фенове са му пратили съобщения и са показали вълнение от трансфера му. Десподов обясни още, че в Гърция има много силни дербита, отборите са много добри, а за страната допълва, че познава страната много добре, така че няма да му се налага да се адаптира много време.

"В кръвта ми е да съм шампион. Гладен съм за трофеи и наистина вярвам, че с ПАОК мога да постигна целите си и да направим феновете щастливи. Това е мисията ми тук. Надявам се заедно да се развиваме като отбор и да печелим титли", добави още националът на България, който добави, че очаква с нетърпение да започне да тренира с новите си съотборници.