Мениджърът на Челси - Маурисио Почетино заяви, че клубът не се конкурира нарочно с Ливърпул за едни и същи футболисти. В рамките на няколко дни Мойсес Кайседо и Ромео Лавия бяха желани от мърсисайдци, но преминаха при "сините" от Лондон.

“Това не е състезание, не водим битки с Ливърпул. Самите футболисти взеха решение да подпишат с нас, което пък ме радва. Явно те усещат, че тук има нещо специално, което се случва.

Всички познаваме Лавия, наясно сме с класата му. Той е перфектният футболист за нашия проект. Всички сме развълнувани и щастливи.

Относно привличането на Кайседо пък искам да поздравя собствениците и спортните директори. Страхотно е, че успяваме да прибавим такъв тип футболист към състава ни. Фантастична работа! Трябва да преценим дали двамата с Лавия ще могат да играят още този уикенд.

Работим по всички варианти, за да преценим какво можем да направим на пазара - какво е реално като възможност, и какво не толкова. В същото време не трябва да забравяме Армандо Броя, в когото наистина вярваме. Той може да се превърне в наистина важен за нас нападател. Разочаровани сме, че не можем да разчитаме на Кристофър Нкунку", каза Почетино.