"Скандалът между управляващите - ПП са написали в Плана за възстановяване устойчивост свой кръг от фирми, които да получат големия пай от парите, свои спонсори. Естествено, другият партньор се възпротивява на това. Но да кажем, че не е луд този, който яде баницата, а този който му е дава, защото имитацията от страна на Борисов на критика към ПП свършва в момента, в който влязат в зала и с гласовете на ГЕРБ се решава", заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова, предаде репортер на "Фокус".

Според нея в порочния модел  управлението на ГЕРБ и на Борисов за развитие са се включили именно "Продължаваме промяната".

“И днес се избиха се за това кой да вземе повече пари лично и чрез фирми, лично, а не за развитието на България и за добруването на българския народ", добави тя.

По думите й и в трите приоритета, които сглобката си постави, са пълен провал.

"Шенген никакъв напредък, Еврозона, заложено за 2025-а, Планът за възстановяване и устойчивост, загубихме вече пари, сигурно ще загубим и още заради това че те в момента се бият кой да открадне повече от тези пари", отсече лидерът на левицата.