За да имаме силен глас в глобализиращия се свят трябва да знаем кои сме и откъде идваме. Това заяви за Радио "Фокус" - Варна водачът на ПП "Български възход“ в 3 МИР – Варна  Александър Николов.  Той посочи, че двигателят на държавата е е националното самочувствие на народа ѝ.

 "В условията на тежка икономическа криза, хора се борят, за да запазят ликвидността на своите пари и семейните бюджети.

Моя лична кауза е защитата на българското семейство и неговия бюджет, за да може хората не само да живеят по-добре, но и да запазят самочувствието си,  и вярата, че ситуацията в България ще се развие добре въпреки кризите, а трудностите ще останат зад гърба ни. Моя кауза е по-добра среда и живот за българските семейства.

Страната ни е част от  световната икономика, свободното движение на стоки, технологии, инвестиции и информация. Това ни дава възможност да извлечем най-доброто за нас самите, но за да се случи това трябва да ценим националното ни самосъзнание, националният си интерес и да ги отстояваме на преговорните маси по всеки отделен проблем или отрасъл.  

Трябва да инвестираме в приемственост и бъдеще,  образователната ни система, да възпитава младите – в знания и  в родолюбие. 



Александър Николов – юрист с повече от 17 години професионален стаж, 8, от които като адвокат, доскорошен зам. областен управител на Варна ,баща на две деца, семеен.


На втора позиция в листата е Александра Власева – специалист в областта на земеделието, предприемач, работодател, майка на 4 деца.

Трети в листата е д-р Веселин Балкански – лекар, здравен специалист, администратор в областта на здравеопазването. Той е създател на здравната програма на партия “Български Възход“.

В листата участват адвокати, медици, инженери, хора на военното дело. Много от тях са на възраст под 35 години.

Има и представители на възраст над 65-годишна възраст. В листата има още и предприемачи и граждански активисти.