Азербайджан си спечелиха равния резултат със силния натиск в последните минути. Жалко, че не успяхме да вкараме втори гол и нещата да отидат в наша полза. Това заяви полузащитникът Филип Кръстев след равенството между националните тимове на България и Азербайджан.

Националните тимове на Азербайджан и България завършиха наравно 1:1 в мач от приятелския турнир FIFA Series в Баку. Голът за България вкара именно Кръстев.

"Закономерен резултат – каза още футболистът пред БНТ след мача. – Отборът на Азербайджан бе по-свеж от нас и това се виждаше от начина, по който играеха с топката. Имам чувството, че през целия мач те бяха отборът, който се чувстваше по-комфортно с топката. Допускахме повече грешки, прибързвахме малко. Имахме нашите силни минути, в които показахме, че можем да контролираме мача. Трябваше да продължим така и да бъдем отборът, който контролира мача.

Чисто отборно с всеки мач започваме да се напасваме един към друг. Започваме да свикваме със силните страни на всеки един играч и по какъв начин обича да играе. Въпросът е, когато играем по клубовете си, всеки от нас да се развива като футболист. Като дойдат мачове на националния отбор, колективът и отборната игра да са на още по-високо ниво. Ако правим тези неточности, ще бъдем наказани".