Половин век измина от знаменития финал за Купата на шампионите, в който Аякс победи Ювентус на стадион "Цървена звезда" с гол на Джони Рап и спечели титлат за трети път в историята си. По този повод отборът на кадетите на известния холандски клуб гостува на терените на базата на националите на Сърбия в Стара Пазова.

Звездата на Аякс Душан Тадич присъства и коментира предстоящите срещи на Сърбия.

Тадич и съотборниците му ще играят контрола с Йордания, а след това гостуват в Разград на България в европейска квалификация.

"Юнският период на квалификации винаги е неудобен и опасен. Завършихте един натоварен сезон, но не трябва да се отпускате много, трябва да останете в ритъм и да се подготвите добре за предизвикателството на националния отбор. Мачът срещу България е много важен, преди това имаме и приятелски мач с Йордания във Виена. Всички очакваме с нетърпение ново събиране, скоро започваме тренировки и искаме да останем начело в групата с максимален брой точки и след третия мач от квалификациите", коментира играчът на Аякс.

Тадич е впечатлен, че ще види някои от приятелите си от националния отбор във финалните мачове на Лига Европа и Лига на конференциите.