Националният отбор по футбол на България се събра за първа тренировка в Разград преди мачовете в Лигата на нациите - у дома с Гибралтар на 23 септември и три дни по-късно като гост на Северна Македония. "Лъвовете" проведоха първо занимание под ръководството на новия селекционер Младен Кръстаич. 

Пресконференцията на селекционера Кръстаич преди първата среща ще се проведе на 22 септември от 17:30 часа на стадион "Лудогорец Арена“. Официалната тренировка на "лъвовете“ пък ще стартира в 18:30 часа на клубната база на Лудогорец. Двубоят срещу Гибралтар е с начален час 21:45 часа на 23 септември. 

Националният отбор ще отлети с чартърен полет от Варна за Скопие на 25 септември в 12:30 часа, а в същия ден от 18:00 часа местно време ще започне пресконференцията на Младен Кърстаич на стадион "Тоше Проески“ преди двубоя срещу Северна Македония.

В 18:30 часа там ще се състои и официалната тренировка на "лъвовете", която също ще е открита за представителите на медиите през първите 15 минути. Двубоят срещу домакините е на 26 септември. Представителният ни тим ще се завърне в София с чартърен полет в ранните часове на 27 септември.