Кирил Десподов, който е капитан на националния ни отбор по футбол, коментира приятелския мач на България с Иран, който ще се проведе в утрешния ден. Срещата започва в 19:00 часа на стадион "Христо Ботев" в Пловдив.

“Ние си оставяме сърцето и душата на терена, това ще е и за в бъдеще. Играчите, които са селектирани от селекционера, са избрани играчи, които да си оставят сърцето и душата и искат да защитят фланелката. Силно се надявам да победим. Искаме го и ние, желаем го, утре ще има доста хора на стадиона. Ние сме щастливи и ще направим всичко възможно да зарадваме хората.

Аз не мисля, че трябва да коментирам новия си отбор на пресконференция на националния тим. Само ще кажа, че съм изключително щастлив от този трансфер и съм още по-мотивиран - не само за ПАОК, но и тук.

Със сигурност има вълнение, защото Пловдив заслужава това нещо. Това е футболен град и хората тук умират за футбол. Ентусиазиран съм, сигурен съм, че ще зарадваме хората. Тези хора заслужават това. Има супер условия, направиха супер стадион, на Локомотив също се строи. Тези хора влагат много, градът е футболен и заслужават това нещо", заяви Десподов.