Старши треньорът на Левски Николай Костов коментира след спечеленото гостуване в Северна Македония на Шкупи с 2:0, че очаква в реванша от втория предварителен кръг на Лигата на конференциите футболистите му да са много сериозни.

"Очаквам на реванша да сме много сериозни. В съвременния футбол стават невероятни обрати и трябва да се подготвим максимално добре", обясни специалистът.

Треньорът на Левски отказа да коментира състоянието на терена и каза, че не иска да казва нищо за него, за да не обиди някого.

"Няма как да не порасне самочувствието. Казах ви, че имаме млади футболисти и на тях им е нужно самочувствие", добави още Костов. Той беше категоричен, че Левски е заслужил победата си.

"Играта е много трудно да се анализира, имаше борба от първата до последната минута, изключително труден и изтощителен мач за нашия отбор. Имах чувството в един момент, че сме непобедими. Не беше идеята да играем такъв футбол. Радвам се, че победата беше за нас. Резултатът също е добър", добави още терньорът на Левски.