Димитър Димитров-Херо, който е старши-треньор на Спартак (Варна), беше много доволен след успеха на тима си с 2:0 над Септември (София) в двубоя от 27-я кръг на efbet Лига.

"Като качество, много по-далеч сме от много мачове, които загубихме. Днес беше сюблимен момент, отборът трябваше непременно да спечели този мач, дори и с не особено красива игра. Отборът ни може много повече, но има много голямо напрежение. Тук е моментът да благодаря на феновете за подкрепата, но и да ги призова да не освиркват нашите играчи, в този случай Лерой. Той има качества, но подобни освирквания го притесняват и той не може да покаже това, на което е способен“, започна Димитров.

"Дълбочината ни е малка, имаме болни хора. Родни и Румен бяха болни. Тези момчета, които играха, заслужават уважение за това, което направиха днес“, допълни той.

"Мисля, че е заслужена, защото Септември нямаше чисти положения. Като качество и съдържание сме далеч от много мачове“, каза треньорът на варналии.

"В поредица от мачове показа несигурност нашият вратар и бях длъжен да дам шанс на Иван, който днес оправда доверието“, заяви треньорът за смяната на Кристиано Фигейредо с Иван Дичевски.

"Надявам се, аз съм дошъл тук да помогна на отбора в този труден момент“, завърши Димитров.