Треньорът на Спартак (Варна) Димитър Димитров-Херо заяви след победата на отбора си над Добруджа с 4:1, че се надява до подновяването на шампионата да бъдат привлечени още нови попълнение за да има по-голям баланс в състава.

 “Надявам се до началото на първенството да пристигнат хора, с които да сме още по-балансирани и да имаме състав, който да играе в един и същи стил и схема, за да се изчистят функциите на отделните футболисти – заяви Димитров пред клубния сайт на Спартак след победата над Добруджа. - Иван Йорданов, който идва от Лудогорец ще се присъедини към нашия състав направо в Турция. Чакаме и още един футболист, но не искам да коментирам имена.

Групата все още не е пълна. Ляв краен защитник ще търсим, тъй като на тази позиция имаме само Виктор Митев. Освен това очакваме Маузиньо, който има подписан договор, но има визови проблеми и не може да се присъедини все още към отбора. Той е най-подготвеният футболист, за него не се притеснявам, че ще дойде в лошо физическо състояние, тъй като той в момента играе. Той е много добър футболист и мисля, че ще вдигне нашата мощ. Лерой също е много класен футболист и ще успее да покаже на какво е способен".