Александър Томаш, старши треньор на Локомотив Пловдив, беше доволен от своите футболисти, въпреки поражението от шампиона Лудогорец с 2:3 в последен двубой от 17-ия кръг на efbet Лига.

Локомотив продължи серията си без победа за първенство на 4 двубоя. "Черно-белите“ имат актив от 30 точки и остават четвърти, на 5 зад третия ЦСКА 1948.

"Нищо не се обърка. Причината е в мен. Аз съм причината Локомотив да играе така, да рискува, да пресира високо. Искам да похваля публиката. Допуснахме грешки. Грешки на растежа. Аз разбирам футбола по този начин. Така съм играл и с Верея, и с Берое“, коментира наставникът на домакините.

"Публиката идва за такива мачове. Класата на Лудогорец няма какво да я коментирам. Това е футболът и начинът. Искам да похваля момчетата. Ако някой има да каже нещо, да го каже на мен“, добави още Томаш. 

"Проблемът не е, че линията ни е висока, а че Лудогорец излизаше. Всеки един добър футболист липсва. Не искам да ги разделям. Класата струва пари. Във всеки мач искам да играем по такъв начин“, завърши специалистът.