Ръководството на третодивизионния Гигант (Съединение) обяви голямата новина за привържениците на отбора. Чаканият с огромен интерес двубой срещу ЦСКА-София за Купата на България ще се играе на градския стадион в Съединение, след като полицията и БФС одобриха съоръжението.

Както вече информирахме нашите читатели, имаше вероятност двубоят да е на неутрален стадион заради липсата на ограждения в сектора за гости.

Публикуваме без редакторска намеса официалното съобщение от ФК гигант (Съединение):

Голямата дата е 26 ноември – (събота), от 12:30ч. Мястото Градски стадион Съединение.

Скъпи фенове и приятели настъпи дългоочаквания момент, в който отбора на "ГИГАНТ“- Съединение ще се изправи срещу тима на "ЦСКА“- София, в 1/16 финал за Купата на България. Момент, в който всички ние трябва да засвидетелстваме нашата подкрепа, не само физически, но и финансово. С всеки закупен билет, на стойност 10лв., помагаме за подобряване финансово състояние на клуба.

От 07 ноември, от 15:00 - 18:00 часа всеки ден на стадиона, желаещите могат да закупят своя пропуск за срещата.

Съединение е град с история и ако през далечният 05.09.1885 година Съединението на България тръгва именно от тук, то 26.11.2022г ще остане в спортната история на града ни с класирането на клуба в 1/16 финал за Купата на България и мач с легендарния "ЦСКА“ София. Нека всички се обединим и покажем, че "Съединението прави силата“ живее в сърцето на всеки голямоконарец!