Четири входа на Националния стадион "Васил Левски" ще бъдат отворени за феновете, за финала на турнира за Купата на България по футбол, обявиха  организаторите от Българската професионална футболна лига.

В мача за трофиея на 24 май (сряда) от 19:00 часа се срещат ЦСКА 1948 и Лудогорец.

Билетите за мача са в продажба онлайн на Eventim.bg, на всички каси на компанията, както и в партньорските обекти на Eventim.

В деня на срещата ще бъдат отворени билетните каси на стадион "Васил Левски", които се намират на ул. "ген. Йосиф Гурко".

Вратите на Национален стадион "Васил Левски" ще бъдат отворени за привърженици в 17:30 часа на 24 май (сряда).

За привържениците на ФК ЦСКА 1948 София ще бъдат отворени вход 25 (за притежатели на билети за Сектор А) и вход 24 (за притежатели на билети за Сектор Г).

За привържениците на ПФК Лудогорец Разград ще бъдат отворени вход 2 (за притежатели на билети за Сектор А) и вход 4 (за притежатели на билети за Сектор Б).

Проверката на валидността на билетите ще бъде осъществявана от електронни четци, осигурени от компанията разпространител. За малолетни лица ще бъде необходимо попълването на декларация от пълнолетен придружител.

На стадиона няма да бъдат допускани фенове във видимо нетрезво състояние или под влияние на наркотични вещества. Забранени са оръжия, опасни предмети, пиротехнически средства, запалки, бутилки, шишета с парфюм, чадъри и други (по преценка на органите на реда) ще бъдат изземвани.

Расистките скандирания, както и използването на лазери по трибуните по време на мача е абсолютно забранено.