Лоша инфраструктура в София, този път дупката е от столичния квартал "Гео Милев" и по конкретно - кръстовището на ул. "Хемус" и ул. "Лидице", предава Sofia24.bg.

"Георги Илиев - кмет на Слатина, aко може да се измислят 2-3 лопати асфалт за този трап на кръстовището на Лидице и Хемус. Няколко седмици вътре се хвърлят камъни и плочки с цел запълване, ама вече в района почти не останаха такива. А ако може това да се случи преди някой да остане без полуоска - ще бъде страхотно. Благодаря!", пише столичанин във Facebook.

Публикацията дава повод за цветни коментари по адрес на кмата Георги Илиев, ето и някои от тях: 

- "Утре ще го види, като си постне доброто утро от баничарницата...не че ще направи нещо... (бел. ред. районният кмет често публикава известната квартална баничарница)";

- "Пари няма, няма общински съвет - няма бюджет, София е пред колапс";

- "Има пари, ама за метро. Стига ни толкова (бел. ред. от днес 27.01.2024 в район Слатина бяха въведени редица ограничения и обходи заради строеж на три нови метростанции в района)";

- "А да знаете как е в Редута!- тротоарите освен пътищата са като след бомбардировки и майките едва жонглират с детските колички!".