ГЕРБ, ПП и ДБ се събират в правителство, въпреки че се кълняха, че се кълняха да се самоунищожат едни други. Второ, Христо Иванов, представителят на малкото ДПС-ДБ, отива на крака в стаята на голямото ДПС при Делян Пеевски, за да уговаря конституционна реформа... освен това и конституционно правителство. Вследствие на което г-н Пеевски и г-н Карадайъ ги подпират леко отзад това правителство, за да мине. Това каза Тошко Йорданов от ИТН от парламентарната трибуна, предаде репортер на "Фокус".

"Представете си една млада булка ПП-ДБ, палава булка, която се взима с опитен, по-възрастен, но също палав партньор ГЕРБ, който не една булка е опръщял с 200, понякога откъм дупарата. В този случай се нанизват и ДПС, които да играят ролята на парапет, защото двамата млади се награбват на стълбището, да не вземат да се хлъзнат", каза още Йорданов. 

""Г-н Иванов, ако е толкова смел и принципен, нямаше да се крие и щеше да влезе в комисията, на мястото на който там са си избрали. Правите се, че не сте в брак с ГЕРБ и ДПС, съжалявам вие ходихте да се молите. Ние ще показваме какво правите на българското общество, няма да се криете. Когато се правите, че не сте заедно. Напротив ние ще показваме кой ви е парапетът във връзката, кой ви е младежът и каква любов въртите там, където се съберете", допълни Тошко Йорданов.