Хората искат ГЕРБ в управлението, но променени и отчели грешките си.Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов във видео във Facebook.

"В област Благоевград сме правили много и хората го оцениха. В Благоевград няма несаниран блок. Тази програма за санирането за съжаление умря, а това беше най-хубавата и най-близка до хората социална политика. Сега, когато минеш покрай Благоевград, все едно нов град виждаш. Абсолютно блокирано всичко по АМ "Струма", колони с часове. Две години застой - това са безспорните факти, които ни донесе промяната. Затова съм убеден, че хората все повече искат да видят ГЕРБ в управлението, разбира се, променени и отчели грешките си. Мисля, че организациите на много места направиха промени", изтъкна той.

Според него последното служебно правителство е било най-добре работещото правителство в последно време, познавал е много от хората.

"Гълъб Донев е изключително прагматичен, умерен, дисциплиниран, човек, който си върши работата. Такъв е бил години наред при нас. Росица Велкова беше години наред зам.-министър при нас във финансите и знам нейните виждания. Те бяха от най-добрите министри. разбира се, имаме към някои от тях големи забележки", подчерта Борисов.

"Партиите реално абдикираха от управлението. Всички говорят за местните избори. Какъв сигнал е това към обществото? Че ще се похарчат още 100 млн. за същото, защото сега ще пробват всичките да си скрият спада надолу от провала на техните действия и да направят нещо голямо. Всички останали партии отсега се знае, че ще ги оставят в изолация и това отново ни препраща към служебното правителство", каза лидерът на ГЕРБ.