Знаете ли защо ПП поискаха на формално основание оставката на Росен Желязков? Заради кризисен ПР. Перфектен кризисен ПР! Това написа във Фейсбук депутатът от ГЕРБ и председател на Комисията по енергетика Делян Добрев

Припомняме, че вчера от ПП-ДБ внесоха искане за оставката на председателя на НС Росен Желязков.

Днес той бе отстранен от поста

Ето какво още пише Добрев по темата: 

"Какво стана вчера? Стана ясно, че контрабандистите Марин и Стефан са ходили на крака в кабинета на Асен Василев в МФ цели 3 пъти! Били са съпровождани от личния шофьор и охранител на Асен Василев, без да се записват в регистъра на входа. Какво са правили при Асен Василев? Носили ли са нещо, вземали ли са нещо, той ли ги е запознал с Банкова (обвинената шефка на митниците) или те са му я предложили? Ако за главния секретар Коцев има часовник, какво ли ще има за финансовия министър? Може би пудел? Или пудел с пачки?

Всъщност, колко пудела са необходими за да пренесат пачките на финансовия министър? Той не ги познавал тия контрабандисти... Да бе, да!

Те са влизали в министерството 3 пъти с личния му шофьор сигурно само, за да ползват тоалетната. Групово! 3 пъти! Та, скъпи приятели, поискаха и взеха главата на Росен Желязков, за да потулят връзката между Асен Василев и контрабандистите.

Медиите захапаха кукичката и темата се потули. Надявам се обаче от компетентните органи да не спят и тази воняща история да се разрови до дъно (или по-скоро до върха)".