На 14 юли ще се проведе второто издание на "Вечер на скритите таланти" - благотворително събитие в подкрепа на деца останали без родителска грижа, за които фондация "За Нашите Деца" осигурява временен дом, обич и индивидуална грижа в своята Детска къща. Събитието ще се проведе на терасата на "Топлоцентрала" в София, от 20 ч., съобщиха от организаторите.

"Вечерта на скритите таланти“ представя бизнес лидери и предприемачи в непозната за повечето хора светлина - разкрива техните интереси и умения отвъд обичайното работно ежедневие. Програмата на събитието, ще бъде представена от актьора Христо Пъдев и ще включва музикални, артистични и спортни изпълнения, които ще бъдат оценявани под формата на дарение. Гостите на събитието ще научат от какво се вълнуват хората, които управляват милиони и ръководят огромни екипи и кои са техните скрити таланти.

Сред участниците във "Вечер на скритите таланти" тази година са вдъхновяващи личности като Борис Гюров, Изпълнителен директор на BS Globalpharma, Тони Макмъри, управляващ директор на Ingram Micro, Лилиана Маркова, Senior Fund Administrator в Apex, Transfer agency, Савина Цукева, изпълнителен директор на Строл 1000 АД , Тодор Желязвков, президент и главен изпълнителен директор на inHEART, член на борда на директорите на Neo Gravity и Vave Health, Рамона Стоянова, собственик и управител на Преводаческа агенция СOФИТА ООД, Антон Бъчваров, Мениджър партньорства в сайта Уча.се и др.

Билетите за "Вечерта на скритите таланти“ са на стойност 50 лв и са 100% дарение за каузата. Повече информация за събитието: https://detebg.org/events/vecher-na-skritite-talanti-2/