Пловдивчанинът Калин Георгиев отново има нужда от нашата помощ. Младият мъж е с диагноза остра лимфобластна левкемия. Състоянието му се е влошило след повече от година ремисия, споделиха негови близки и отправиха апел за помощ:

"Здравейте, хора с добри сърца. 

За съжаление се включваме с неприятни новини за Калин и неговото състояние. Преди броени дни след неразположение и последвал преглед в болницата в Турция се оказа, че болестта се е завърнала.

Животоспасяващото лечение възлиза на около 100 000 хиляди евро, като то се състои от химиотерапия (20 000 хиляди евро) и 8 бр. инжекции, които са част от имунотерапия, всяка от тях струва 10 000 хиляди евро.

Сумата трябва да бъде събрана възможно най-скоро, защото след химиотерапията в рамките на 30 дни трябва да се приложат 3 бр. инжекции струващи 30 000 евро общо. След това следващите 5 месеца ще са необходими по един брой инжекция, общо 50 000 евро.

След няколко дни ще имаме и документите от болницата, които ще приложим тук. Всяка инжекция е имунологично лекарство и се заплаща преди да се постави в болницата.

Молим Ви отново за помощ! Нека да се обединим отново за живота на един добър човек!

Дарителска сметка:

BG35UNCR70001525040424

Титуляр Калин Петков Георгиев

Уникредит Булбанк

Благодарим Ви от сърце!"