Вратарят Иван Дюлгеров потвърди, че през следващия сезон няма да играе за Черно море.

Националът отправи емоционално обръщение към феновете на отбора от Варна в профила си в една от социалните мрежи, в което потвърди че очаква трансфер зад граница.

"Настъпи момента на едно от най-трудните решения в живота ми. Благодаря от сърце на ръководството, треньорите и целият щаб на Черно море. За подкрепата на феновете, за която могат да завидят много световни отбори. Благодаря на моите съотборници, които мога да нарека Семейство. За мен беше чест и удоволствие да бъда част от този невероятен отбор. Завинаги ще бъдете в моето сърце, завинаги един от вас. Ще ми липсвате, обичам ви!", написа Дюлгеров в профила си в "Инстаграм".

24-годишният Дюлгеров е юноша на варненския футболен клуб, но договорът му изтича през юни и той няма да го поднови. През последния сезон той изигра 35 срещи в първенството, в 16 от които не допусна гол, и беше със съществен принос за спечелването за първи път в историята на сребърните медали от "моряците".

В професионалната си кариера Дюлгеров записа 130 мача за Черно море.  Той има пет участия за националния отбор на България.