Легендата на Черно море Станислав Стоянов коментира предстоящия сблъсък на върха с ЦСКА-София. Мачът е в събота от 15:15 часа във Варна.

"Черно море играе агресивно, комбинативно и атакуващо, и на мен това ми харесва. Докато ЦСКА разчита на силов и директен футбол. Аз лично очаквам нашият начин на игра да се окаже печеливш в тази среща. Очаквам също "Тича“ да е препълнен, както беше в първия ни домакинския мач с ЦСКА след последното ни завръщане в групата на майсторите през лятото на 2000 година. Толкова много хора, колкото имаше тогава, никога не съм виждал на стадиона ни", започна Стоянов.

"Черно море е в състояние да спре всяка атака у нас, тъй като се представя солидно като отбор в дефанзивен план. В това отношение израснахме още този сезон и допускаме по-малко голове. Отделно в сърцето на отбраната ще се завърне и изтърпелия наказанието си Влатко Дробаров. Аз не подценявам качествата на Росен Стефанов, но Влатко все пак е по-опитен и рутината му ще ни е нужна в такъв двубой."

"Хубаво за футбола ни ще бъде, ако няма намеса на съдии или други странични фактори при спора между Черно море, Лудогорец и ЦСКА за разпределението на медалите. Стане ли това, ще съм по-спокоен, защото Черно море не отстъпва спортно-технически на двата си основни опонента и разполага с по-добър треньор от тях в лицето на Илиан Илиев", заяви Станислав Стоянов пред Nostrabet.