Старши треньора на Ливърпул - Юрген Клоп, бе изключитлено радостен и емоционален след триумфа на неговия тим в турнира за Купата на Лигата. "Червените" спечелиха първия си трофей в последния сезон на германеца начело на "мърсисайдци".

"Това, което се случи тук е напълно ненормално. Тези неща не се случват. Целият отбор и младежите показаха невероятен характер. Изключително горд съм, че бях част от тази вечер", заяви развълнуваният наставник.

"Най-лудото от всичко това е, че заслужавахме да спечелим. Имахме и късмет, както и те. Беше невероятно да гледам как момчетата се бореха. Имахме нужда от младите футболисти, които си свършиха работата чудесно, въпреки крехката им възраст. Младежите тренират с нас от доста време и знаят много добре какво се иска от тях. Понякога е трудно и болезнено с тях, но няма как.Но това не важи само за тях. Вижте Харви Елиът и Уатаро Ендо. Иизграха 120 минути и накрая едвам стигнаха до церемонията. Да не пропуснем и Конър Брадли, той беше невероятен. Каомин Келахър също бе на отлично ниво. Ние имаме най-добрия вратар в света и най-добрия втори избор", добави Клоп.