Районният кмет на "Слатина" в София - Георги Илиев представи своя отчет за последния му работен ден от тази седмиса, предава "Фокус".

Публикуваме думите му без редакторска намеса:

09.02.2024 г., мандат 2, работен ден 60



Днес, макар че беше петък, се усети като понеделник.

Всички часове от приемния ми ден бяха запълнени и дори приехме няколко граждани извънредно.



Голяма част от тях дойдоха, за да изразят притесненията си относно затрудненото придвижване, а някои дадоха и добри предложения за реорганизация на движението около затворените участъци.

Тях ще придвижим на изпълнителите и колегите от Дирекция "Управление и анализ на трафика“.



Най-приятна от всичко останало беше срещата ми със зам.-директорите на 148 ОУ "Проф. д-р Любомир Милетич“ – г-жа Емилия Истаткова и г-жа Светлана Георгиева. Отидох до там, за да им връча лично един специален подарък.



Предоставихме им 50 билета за спектакъла "Празнуваме Татяна Лолова“, с който на 13.02.2024 г. в Сатиричния театър "Алеко Константинов“ ще бъде отбелязана 90-годишнината от рождението на актрисата.



Това сметнахме за подходящ начин да изразим признателността си за получената от тях "Златна монета“ - официален почетен статут на училище с висок престиж и обществено признание в областта на образованието и културата, им предоставихме.



Повече от щастлив съм, че на територията на район "Слатина“ се намира едно от трите столични училища, наградени с престижното отличие през изминалата година. Благодаря на директора на училището - г-жа Деянова, на целия ѝ екип и на учениците за целеустремеността и неуморната работа!

Струвало си е!