Деветгодишната Виктория Ганчева отново се завърна с награда от Националния младежки конкурс "15 лалета" в Хисаря. Вики, която е възпитаник на Детско естрадно студио "Румина“ "Румина" при Военен клуб - Велико Търново, успя да пребори конкуренцията и да спечели бронзово отличие, представяйки се с песните "Жена на всички времена" и неостаряващия хит "Hallelujah", предаде кореспондент на "Фокус“.

За 12-та поредна година родният град на Мими Иванова събра талантливите деца на България, които освен с песните на Мими и Развигор Попов, се състезаваха и с хитове от българската и световна поп музика. До финала тази година достигнаха близо 450 участници – индивидуални изпълнители и групови формации, възпитаници на 64 музикални школи от 31 населени места.

"Харесвам този конкурс и вече няколко години подред успешно се представям там. Харесва ми и гр. Хисаря – много цветен, много красив, гостоприемен...Благодаря на моите ръководители Румяна Начева и Милена Димитрова от студио "Румина", както и на моите родители – всички много ме подкрепят! Щастлива съм, че отново съм сред лауреатите на "15 лалета"!“, сподели развълнувана Виктория, която е и член на Клуба на "Талантливите деца на България" на Фондация "Д. Бербатов".