Актьорската професия изисква жертви, които понякога дори не са свързани с тежките условия, в които трябва да бъдат заснети някои сцени.

А по-скоро, когато актьорите трябва да бъдат интимни. Наскоро Ан Хатауей разкри, че преди години ѝ се е наложило да се целува с 10 мъже, за да се види с кой има най-голяма химия. Нещо, което въобще не ѝ е харесало.

Сега Емили Блънт се включва в темата за неприятната част с целувките. Е, на нея не ѝ се е налагало да се целува с една дузина мъже, но пък разкри, че ѝ се е искало да повърне след като е трябвало да се целуне със свои колега.

В интервю за The Howard Stern Show 41-годишната актриса разкрива, че е имала химия на екран с хора, които не е харесвала. А на въпрос от страна на водещия дали е имало момент, в който ѝ се е искало да повърне, отговорът на актрисата е директен: "Абсолютно.", предаде lifestyle.bg.

Емил Блънт, разбира се, отказва да назове с кой актьор не е искала да се целува, но ѝ се е налагало. Със сигурност дава да се разбере, че това не е Райън Гослинг, с когото си партнира в последния си филм "Каскадьорът".

От New York Post припомнят, че през годините на Блънт ѝ се е налагало да се целува с актьори като Бенисио дел Торо, Мат Деймън, Джейсън Сийгъл, Том Круз и Дуейн Джонсън.