***

София.

От 14.00 часа в Районната администрация на район "Триадица“ ще бъде регистрирана листата за народни представители на ГЕРБ – СДС за 23 МИР.

От 15.00 часа в Районната администрация на район "Възраждане“ ще бъде регистрирана листата за народни представители на ГЕРБ – СДС за 24 МИР.

От 16.00 часа в Районната администрация на район "Красна поляна“ ще бъде регистрирана листата за народни представители на ГЕРБ – СДС за 25 МИР.

***

София.

От 19.00 часа в Националния дворец на децата, ще се проведе концерт "България и Норвегия пеят" излъчван чрез телемост

***

Благоевград.

От 11.00 часа в квартал “Вароша", пред Регионалния исторически музей, популярните в социалните мрежи Йоан-Петър и Мартин Светославов-Мъци тръгват на турне, посветено на интерактивната енциклопедия на тема ТикТок културата – "Тиктокология".

***

Бургас.

От 11.00 часа в Районната избирателна комисия , ще бъде регистрирана листата с кандидати за народни представители на коалиция "БСП за България“ за 2-ри МИР – Бургас.

***

Видин.

От 8.00 часа, пред сградата на общинската администрация на пл. "Бдинци“ кметът на Видин д-р Ценков ще направи кратко обръщение към колоездачите, след което колоната ще се отправи към кръстовището на ул. "Цар Александър II“ и ул. "Княз Александър Батенберг“. Там ще бъде даден стартът по 740-километровия маршрут до с. Дуранкулак на Черно море.

***

Враца.

От 10.00 часа Коалиция ГЕРБ-СДС ще регистрира в РИК - Враца листата си с кандидати за народни представители за област Враца в предстоящите избори.

Заповядайте!

***

Стара Загора.

От 09.30 часа пред Туристически информационен център, ще тръгне безплатен градски тур "Улица във времето“

***

Стара Загора.

От 10.00 часа на лятна сцена, Куклен театър ще се проведе спектакъл за деца "Нарисувай ми човек“

***

Стара Загора.

От 11.00 часа в Районната избирателна комисия , ще бъде регистрирана листата с кандидати за народни представители на ГЕРБ – СДС.