Специална изненада за децата от община Свищов, написали най-милите писма, е подготвена през тази година от Дядо Коледа. Това съобщиха от пресцентъра на Общината. Децата, които са разказали най-сърцатите истории и са споделили най-добрите си постъпки, най-съкровените чувства, най-мечтаните желания ще получат от Дядо Коледа подарък, който добрият старец ще им занесе лично в дома на 25 декември.

За целта е нужно децата да пуснат писмата в пощенската кутия на Коледната къщичка, намираща се на пл. "Алеко“ в Свищов, най-късно до 20 декември 2021 година. В писмата задължително трябва да са написани трите имена на детето, на колко години е, населеното място и телефонен номер на мама, татко, баба или дядо, за да може екипът на Дядо Коледа да се свърже с тях и да провери дали наистина децата са толкова добри.

Инициативата е на Община Свищов, а повече информация може да бъде получена чрез e-mail: konkursi@svishtov.bg, на www.svishtov.bg, на www.obrazovanie-sv.bg, и във Facebook: Култура Община Свищов; Образование в Свищов.