Отборът на ДФК Видин спечели детския футболен турнир за Купата на Кока-Кола, който се проведе във Видин. Надпреварата е част от националната програма "Децата и футболът" и бе организирана от Асоциацията на българските футболисти, със съдействието на Българския футболен съюз.

В състезанието участваха 8 отбора от Видин и региона, съставени от момчета, родени след 1 януари 2010 година. Със съгласието на организаторите в турнира бяха допуснати да участват и момичета, родени след 1 януари 2009 година. Всички мачове се проведоха в миникомплекс по футбол - Видин Колодрум.

Финалният двубой предложи градско дерби, в което ДФК Видин разгроми връстниците си от ФК Дуло със 7:1.

В спор за третото място тимът на Тимок (Брегово) надигра ОФК Бдин 1923 (Видин) с 5:4 след изпълнения на дузпи. Редовното време завърши 0:0.

На пета позиция в състезанието приключи отборът на ФК Дунав (Дунавци), който бе съставен предимно от момичета. Те победиха в драматичен двубой ФК Кула 04 (Кула) с 4:3.

Седмото място в турнира заеха момчетата на Ботев 1947 (Грамада) след класически успех с 3:0 над Балкан 1921 (Белоградчик).

Купата на шампионите от ДФК Видин връчи главният координатор на Асоциацията на българските футболисти Николай Христозов. В награждаването се включи и Иво Марков - председател на ОС на БФС – Видин.

Всички участници получиха пълна екипировка, футболни топки и индивидуални награди, осигурени от генералния спонсор на турнира Кока-Кола.

Бяха раздадени следните индивидуални награди:

Най-добър вратар: Михаил Звезделинов (Ботев 1947)

Най-добър защитник: Даниел Чопов (Бдин 1923)

Най-добър полузащитник: Валентин Златков (ФК Тимок)

Най-добър нападател: Кристиан Дамянов (Кула 04)

Голмайстор: Даниел Радулов (ДФК Видин) с 12 гола

Най-добър състезател: Стефан Димитров (ФК Дуло)

Най-техничен състезател: Мартин Бранимиров (ДФК Видин)

Най-полезен състезател: Дарина Илиева (ФК Дунав)

Най-добър треньор: Красимир Горанов (ДФК Видин)

Награда за най-голям принос: Христофор Ерменков, сътрудник към ОС на БФС Видин

Организаторите осигуриха и две допълнителни индивидуални награди. За млад и перспективен треньор бе отличена Лора Венелинова (ФК Дунав Дунавци), а приз за най-млад състезател получи 6-годишният Ангел Николов от ФК Балкан 1921.