С втора и трета награда се завърнаха от II-я Национален конкурс – мемориал "Като Ваня" две момичета от Велико Търново. Надпреварата, посветена на на незабравимата Ваня Костова – певицата с уникален и неповторим глас, се проведе през уикенда в родния ѝ Димитровград, предаде кореспондент на "Фокус“. Призовите места завоюваха Дарена Станева и Вилислава Мянушева от ДЕС "Румина" при Военен клуб - Велико Търново.

13-годишната Дарена спечели жури и публика с вечния хит "Искам тази нощ нещо да ти кажа" в 3-та възрастова група, а във втора – 10-годишната Велислава се пребори за бронза с песента "Молитва".

Конкурсът "Като Ваня" събра в Димитровград млади таланти от цялата страна, които си оспорваха наградите в пет възрастови групи с песни на Ваня Костова и група "Тоника". В състава на журито бяха композитори и изпълнители, имали честта да работят с Ваня – Деян Неделчев, Евтим Чакъров, Здравко Петров, Стела Георгиева, а великият Стефан Диомов пожела на участниците да следват заветите на Ваня, защото "тя имаше уникален глас, обожаваше текста, умееше да се изказва, а не да се показва!"