Бойко Клечков води листата на Коалиция "БСП за България" в Кюстендил, предаде репортер на . Коалицията регистрира  листата си за предстоящите избори в РИК-Кюстендил.

"В тази листа присъстват млади хора, които имат сериозни отговорности към обществото и към обществено политическия живот в кюстендилска област. БСП е готова за избори, като сме подготвени и за едни добри резултати, които очакваме след вота на 2 април. Тръгваме към изборите с амбицията да променим държавата към по-добро, като за нас основен приоритет остава борбата с неравенствата, контрол над растящата инфлация и увеличаване на доходите на хората. Готови сме с конкретни мерки, като една от тях е таван на цените на основни продукти. Ще направим всичко възможно след 02.04 да има работещо правителство“, каза кандидат-народният представител и водач на листата на БСП в 10 МИР-Кюстендил Бойко Клечков.

В листата са включени още - строителният инженер Александър Анин, юристът Йордан Тодоров, Висше, общинският съветник от Бобов дол Валери Радлев, Сотир Занев, административен директор – фармация.

В листата място са намерили областният и общински председател на МО на БСП-Кюстендил Десислава Разсолкова, областният координатор на БСП – Кюстендил Елица, експертът по стопанско управление Владислав Тодоров.  

Венцеслав ИЛЧЕВ